Zwangerschapsmassage

Er is vrijwel geen periode in het leven van een vrouw die zoveel veranderingen met zich meebrengt als die rondom de geboorte van een kind. Tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd kunnen lichamelijke klachten ontstaan zoals vermoeidheid en rugpijn. Daarnaast krijgen veel vrouwen te maken met onzekerheid en stress over de bevalling en het (naderende) ouderschap.

Zwangerschapsmassage kan helpen om ontspanning te geven en klachten te verlichten. Tijdens een massageafspraak is er voldoende gelegenheid om vragen en onzekerheden te bespreken. Naast de massage voor de aanstaande moeder kan ik de partner uitleg geven over de techniek van de massage tijdens de zwangerschap en de bevalling. De afspraak vindt plaats aan huis. De benodigde materialen zoals o.a. een speciale massagetafel voor de zwangerschap, handdoeken, olie en muziek neem ik mee.

Massage in en na de kraamperiode

Naast de leuke kanten van het beginnend ouderschap krijg je als ouders vaak te maken met vermoeidheid, onzekerheid, stress en het vinden van een nieuw evenwicht. Massage werkt in deze periode ontspannend.

Wellnessmassage

Naast zwangerschapsmassage en massage in de kraamperiode kun je in mijn praktijk terecht voor ontspanningsmassage. De massage vindt plaats aan huis. De benodigde materialen meem ik mee.


        


© 2012-2023 | webdevelopment SigridKlaver.nl | webdesign Anna Morsch