Babymassage

Babymassage is in de eerste plaats een heel plezierige manier om contact te hebben met je kind. Het is geschikt voor alle zuigelingen, met name ook voor te vroeg geboren baby´s. Daarnaast heeft het een positieve invloed op veelvoorkomende klachten zoals onrust,veel huilen, darmkrampjes, weinig of slecht slapen.

Individueel

Een cursus Babymassage op individuele basis vindt aan huis plaats. Dag en tijdstip gaan in overleg. Deze cursus kan bestaan uit een aantal afspraken, maar je kunt ook kiezen voor een 1-malige workshop.

Groepscursus

De groepscursus Babymassage bestaat uit een groepje van 2 tot 4 baby´s. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden met een vriendin of met een groepje van de zwangerschapscursus. Deze cursus vindt plaats bij één van de deelnemers thuis. Het tijdstip gaat in overleg. De cursus bestaat uit 2 à 3 bijeenkomsten. Op aanvraag van de groep kunnen meer of minder bijeenkomsten gepland worden.
Naast de massage kunnen op verzoek onderwerpen besproken worden waar je als beginnende ouders meer over wilt weten zoals borstvoeding, huilen, slaapproblemen, het gebruik van een draagdoek etc.

© 2012-2023 | webdevelopment SigridKlaver.nl | webdesign Anna Morsch